7 Mayıs 2013 Salı

Led Tv

Led Tv Ayrıcalığı İle Dünyayı İzleyin


Televizyon tarihi boyunca yapılan, üretilen, tasarlanan en mükemmel modeli şuan led tv ile görmüş oluyoruz. Görebileceğimizin en üst seviyesinde, beklentilerimizi karşılayacak kapasitede hatta beklentilerimizin de üstünde bir model olan led tv , televizyon kullanan kişilerin büyük beğenisini kazanmaktadır. İlerleyen teknoloji üretilen led tv, seyir keyfini doruklara çıkaracaktır. Renk ayarındaki kalitesi ile binlerce, milyonlarca rengi görmemizi sağlayan led tv izlediğimiz filmlerde, dizilerde, belgesellerde kısacası her şeyde izleme keyfimize keyif katıyor. Led televizyonlar için bildiğimiz led tv modeli diyorsanız yanılıyorsunuz. Led televizyonlar bilinen bütün televizyon modellerinden farklıdır.


Led Tv Bildiğiniz Bütün Modellerin En Güzeli


ledtv2 300x224 Led Tv

Led Tv



Led tv’yi diğer televizyon modellerinden ayıran özellikleri nelerdir diye düşünüyorsanız işte size kısaca bir led tv’de olacak özellikler: HDIM girişi 4 adettir. Lcd televizyonlarda ise HDIM girişi daha azdır. Vision Art vardır. Srs Trusurrond vardır. Görüntü kalitesi Full Hd 400 Hz.Ppr olarak olabilecek bütün televizyon modellerinden daha fazladır. Kontrast ayarı diğer lcd televizyonlar gibi led tv de aynı şekildedir. Dcr Plus şeklindedir.


Led tv, diğer bütün televizyonlar gibi sadece tek renk değildir. Genellikle siyah renkli üretilen televizyonlardan alma zorunluluğu hissediyoruz. Çünkü renk seçme gibi bir avantajımız yoktur. Bize alacağımız televizyonda renk seçme avantajı sağlayan Arçelik markalı Led tv, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renkle beğenimize sunuluyor. Her iki renkte de led tv özellikleri değişmemektedir. Led tv teknik özellikleri şu şekildedir: Scart girişi 1 adet, av girişi var, s-vhs girişi var, kulaklık girişi var, spdıf çıkışı var, hdmı girişi 4 adettir, komponet girişi vardır. Led tv bağlantılar özellikleri bu şekildedir. Çok nadir olarak bağlantı özelliklerinde bir değişiklik olur. Bunun sebebi ise led tv modelinden modeline değişim gösterebileceği içindir. Led tv teknik özellikleri kendi içinde kategorilere ayrılmaktadır. Yukarıda belirttiğimiz özellikler bağlantı özellikleri içerisinde yer almaktadır. Led tv elektronik özellikleri ise şu şekildedir: Hdcp desteği vardır, kanal arama ats, kanal kaydetme hafızası 100 adettir.


Led tv izleme keyfinizi kolaylaştıran kanal kaydetme özelliği ile izlemek istediğiniz kanalı aramak için dakikalarınızı elinizde kumanda, televizyon karşısında geçirmeyeceksiniz. Ayrıca led tv özellikleri arasında çocuk kilidi var, kanal isimlendirme var, teletext var, zoom var, usb var kısacası bir televizyonda olması gerekenden çok daha fazlası vardır. Led tv hakkında ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız http://www.arcelik.com.tr/televizyonlar-led-televizyonlar.html adresini ziyaret edebilirsiniz.






LCD LED Televizyonlar http://www.lcdledtelevizyon.com/led-tv-2.html Lcd led televizyon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder