5 Mayıs 2013 Pazar

LED TV Karşılaştırma

LED TV Karşılaştırma


ledtvkarsilastirma1 300x212 LED TV Karşılaştırma Bulunduğumuz çağ elektronik ürünler açısından oldukça hızlı bir şekilde ilerleyen ve bu doğrultuda yeni nesin ürünlerin çıktığı bir çağ bu nedenle bu akıma ayak uydurmakta oldukça zorlanabiliyoruz. Zamanında siyah beyaz ekranlarla başlayan TV furyası şuan artık neredeyse HD olarak cebimize bile sığacak duruma geldi. Ayrıca evlerimizde kullandığımız televizyonlar LED, Lcd, 3D gibi birçok alternatife sahip bir hal almaya başladı. Peki, LED TV karşılaştırması yaparken dikkat etmemiz gereken şeyler nelerdir. Bu konulardan sizlere bahsedeceğiz ve sizlerin en iyisi ürünü en uygun fiyata almasında katkı göstermeye çalışacağız.


LED TV alırken Bilinmesi gerekenler ve Karşılaştırma



  • Öncelikle LED TV alırken en dikkat etmeniz gereken şey evinizde televizyonunuzu konumlandıracağınız konum çünkü bu tür ürünler içerilerindeki aydınlatmalar dolayısı ile daha kalın olabilmektedir.

  • Eğer daha fazla HDMI çıkışlı ürün kullanıyor iseniz buna göre üründeki HDMI girişlerini mutlaka buna göre dikkat etmelisiniz.

  • Ayrıca LED tv alırken ürünün renk kalitesini birkaç video izleyerek mutlaka test edin hatta karanlık filmlerde ve aydınlık filmlerde nasıl bir görüntü oluştuğunu mutlaka kontrol edin.

  • En son olarak alt yazılı filmlerde okunma zorluğu olup olmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz.

  • İki cihaz arasında seçim yaparken yukarıda belirttiğimiz doğrultuda ufak ama gizli ayrıntıları karşılaştırarak sizin için en uygun ürünü seçebilirsiniz.

  • Unutmadan son bir ayrıntı ekleyecek olursak bu tür ürünlerde fiyat pek önemli değildir çünkü aralarında uçuk fiyat farkı bulunan ürünler değillerdir.


Sizlerde Lcd ve LED TV’ler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmayı düşünüyorsanız ve LED TV karşılaştırmalarını okumak ürünler arasındaki farkları görmek istiyorsanız http://www.lcdledtelevizyon.com adlı internet sayfamızdan daha geniş bilgi sahibi olabilirsiniz. Hemen ziyaret edin ve daha doğru seçimler için bilgi edinin.






LCD LED Televizyonlar http://www.lcdledtelevizyon.com/led-tv-karsilastirma-2.html Lcd led televizyon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder