2 Mayıs 2013 Perşembe

LCD TV Özellikleri Nelerdir?

LCD TV Özellikleri Nelerdir?


Artık eski tip tüplü televizyonlar neredeyse tarihe karışmak üzere. LCD televizyonlar bugün her evde bulunuyor ve daha iyi bir televizyon deneyimi yaşanmasını sağlıyor. LCD TV özellikler daha iyi ses ve görüntü kalitesi sunmasının yanında daha büyük bir ekrana sahip olması bakımından da çokça tercih ediliyor.


tn lcd tv %C3%B6zellikleri LCD TV Özellikleri Nelerdir?


Lcd Televizyonların özellikleri


LCD TV özelliklerini sıralayacak olursak şunları söyleyebiliriz. LCD TVlerin ekranları sıvı kristallerden oluşur. LCD tvlerde daha parlak ve canlı renkler görünür. LCD ekranlar daha incedir. Diğer televizyonlara göre LCD TV daha hafiftir. Bu özellikleri ile daha az yer kaplayan LCD televizyonlar aynı zamanda daha estetik bir görünüme sahiptir. LCD TV özellikleri elbette ki bunlarla sınırlı değildir. Bu ekran özelliğine sahip televizyonlar, eski tip tvler gibi radyasyon yaymamaktadır. Radyasyon yapmayan lcd tvler aynı zamanda titreşim de yapmamaktadır. Kullanıcılara çok daha keyifli ve konforlu bir deneyim yaşatan lcd tvler teknolojinin son ürünleri sayılmaktadır. Fiziksel ebatları daha kibar olan lcd tvlerin ekranları sıvı kristallerden oluşur.


Tepki süreleri düşük olan LCD tvlerde hareketli görüntüler bazen bulanık olabiliyor. Bu da lcd tv özelliklerinden kaynaklanmaktadır. LCD TV ekranlarının likit kristallerinin düşük performansları hareketli görüntülerde flu görüntülere sebep olabiliyor. Hareketlerin fazla olduğu sahnelerde netliğin düştüğü, gözle görülür bir şekilde hissedilmektedir. LCD TV Özelliklerinin en belirgin olanı görüş açılarındaki kısıtlılık. LCD tvlerin ekranları genellikle tam karşıdan bakılmaya müsait bir özelliğe sahiptir. LCD ekranlara yandan bakıldığında bakış açısından dolayı görüntü kalitesinde düşme görülebiliyor. Örneğin 150 derece üstünden görüntü almak lcd ekranlarda ciddi sıkıntılara yol açabiliyor.


Gerçek renk kalitesine sahip olan LCD TV özellikleri HD ve 3D görüntü teknolojilerini de destekler niteliktedir. LCD TV Özelliklerini daha yakından incelemek için lcdledtelevizyon.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.






LCD LED Televizyonlar http://www.lcdledtelevizyon.com/lcd-tv-ozellikleri-nelerdir.html Lcd led televizyon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder