2 Mayıs 2013 Perşembe

LCD Televizyonlar ve Led Tv’ler Arasındaki Farklar

tn lcd televizyon kar%C5%9F%C4%B1la%C5%9Ft%C4%B1rma LCD Televizyonlar ve Led Tv’ler Arasındaki Farklar


LCD Televizyonlar ve Led Tv’ler Arasındaki Farklar


Son yıllarda hızlı bir şekilde hayatımıza giren ve eski televizyonlarımızı kapı dışarı eden lcd televizyonlardan ve bunların son günlerde ki en büyük rakibi olan led televizyonlardan bahsedeceğiz. Bu televizyonlar evlerimizin en büyük eğlence kaynağı olmuş durumdalar istersek bir sinema ortamını bile elde edeceğimiz bir ev ortamına sebebiyet veren bu iki ürün ince ekranları ve çeşit çeşit boyları ile dikkat çekiyor. Lcd ekran fiyatları bu televizyonların boyutlarına göre değişiklik göstermektedir. Led tv farkı ise tam anlamıyla görüntünün parlaklığını ayarlayan bir ışık farkıdır.


Lcd ve Led Ekranlarda Aydınlatma


Lcd televizyon modelleri içerisinde devamlı yanan ve görüntüyü sağlayan bir lamba vardır işte bu lamba led televizyonlarda sadece görüntünün oluştuğu noktada yanmaktadır. Yani led tv farkı tam burada devreye giriyor. Bu ışık sadece görüntünün olduğu yerde yanarak daha parlak ve daha net bir seyir oluşmasını sağlıyor. Lcd televizyonlardan daha net görüntü oluşumuna sebebiyet verdiği söylenebilir. Led tv farkı aynı zamanda bu ışığın sadece görüntünün olduğu yerde yanması ile daha az enerji kullanımına neden oluyor. Bu yüzden led tv popülerliğini giderek artırıyor.


Sizler bu tarz teknoloji ürünlerine oldukça düşkün bir grubun insanı iseniz ya da sizin için televizyon başlı başına vazgeçilmez bir ürün ise bizler sizlere bu ürünü en iyi şekilde hayatınıza alın tüm özelliklerini tanıyarak satın alın diye bir site kurduk. Bu sitede sizlere televizyon çeşitleri bunların özellikleri hakkında geniş bilgiler vererek alacağınız ürün noktasında bilgi sahibi olmanızı sağlıyoruz. Biz ürün satmıyoruz sizlere ürün tanıtıyoruz yani bizim sitemiz sadece sizleri bilgilendiren bir site işte adresimiz lcdledtelevizyon.com bu adreste teknolojinin yıllardır evimizde misafir olmuş en harika ürünleri hakkında istediğiniz bilgiye ulaşabileceksiniz sizleri bu adrese davet ediyoruz.






LCD LED Televizyonlar http://www.lcdledtelevizyon.com/lcd-televizyonlar-ve-led-tvler-arasindaki-farklar.html Lcd led televizyon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder