7 Mayıs 2013 Salı

Lcd

Lcd Televizyon Evinizin Görünümünü Değiştiriyor


Televizyon, ilk çıktığı tarihten günümüze kadar olan süreçte çok fazla değişime uğramıştır. Televizyon neredeyse her an değişime uğruyor. Görünümü ile boyutlarıyla ve en önemlisi de özelliklerindeki değişim ile insanların beğenisine sunuluyor. İyi bir televizyonda film tadı çıkarmak istiyorsanız lcd televizyon tercih edebilirsiniz. Görüntü kalitesi oldukça iyi olan lcd televizyonlar sayesinde artık aktörlerin, artistlerin giymiş oldukları kıyafetlerdeki renk uyumunu, bulundukları mekandaki eşyaları ve doğayı, insanları, hayvanları daha net görebiliyoruz. Görüntü kalitesinin kusursuz olduğu Arçelik markalı lcd televizyonlar ile izlediğiniz her şeyden bürük keyif alacaksınız.


lcd5 300x231 Lcd

Lcd



İzlediklerinizden Keyif Almanızı Sağlayan Lcd Televizyonlar


Lcd televizyonların en bilinen özelliği kuşkusuz ki ince ekran olmasıdır. Eski tüplü televizyonların tarihte kalmasına sebebiyet veren lcd televizyonlardan herkes memnun. Çünkü tüplü televizyonlar bulunduğu yerde ciddi bir oranda yer kaplıyordur. Tüplü olduğu için şimdiki gibi istenilen yere monte edilemiyordu. İlla ki dayanıklı bir sehpanın üzerinde durması gerekiyordu. Ve buda evleri, iş yerlerini kısacası televizyonun bulunduğu her yerde sırf televizyon için yer ayrılıyordu. Eviniz küçük olsa da, eşyalarınızı, mobilyalarınızı zor sığdırıyor olsanız da yapabilecek bir şeyiniz yoktu. Oysa artık lcd televizyonları istediğiniz yere, yer kaplama gibi bir sorunla karşılaşmadan monte edebilirsiniz. Lcd televizyonun bilinen özellikleri şu şekildedir: HDIM girişi en az 1adettir. Bazı lcd televizyonların daha fazla olabilir. Ekran boyutları: 40 ekran, 49 ekran, 56 ekran, 66 ekran, 80 ekran, 94 ekran, 106 ekran olmak üzere değişiklik göstermektedir. Vision Art özelliği vardır. SRS Trusurrond özelliği vardır. Görüntü özelliği Full Hd 100 Hz. Ppr şeklindedir. Kontras oranı ise Dcr Plus şeklindedir. Bütün bu özellikleri ile diğer lcd televizyon modellerinden ayrıcalıklı olan Arçelik markalı lcd televizyonlar oldukça da hesaplıdır. Kaliteli ve hesaplı bir ürün olan bu özelliklere sahip lcd televizyonunuzun olmasını istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey hemen size en yakın bir Arçelik bayiine gitmenizdir. Ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olan satış temsilcilerinden alacağınız bilgiler doğrultusunda benzer ürünler hakkında sizi tatmin edecek oranda bilgi alacaksınızdır.


Arçelik lcd televizyonların renkleri genel olarak siyahtır. Çok estetik bir görünüme sahip olan bu televizyon modeli, evinizin güzelliğine güzellik katacaktır. Bir insanın huzuru en çok hissettiği yer evidir. Sizde evinizi güzelleştirerek kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Arçelik kalitesinde tasarlanmış lcd televizyonlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve ürünler arasında bir karşılaştırma yapmak için http://www.arcelik.com.tr/televizyonlar-lcd-tv.html adresini ziyaret edebilirsiniz.






LCD LED Televizyonlar http://www.lcdledtelevizyon.com/lcd-2.html Lcd led televizyon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder