30 Temmuz 2014 Çarşamba

Yüzmeyi Eğlenceli Hale Getiren Mayo!

Yüzme sırasında giyilen ve bu amaca özel tasarlanmış olan kıyafetlerdir mayo. Mayolar tamamen ve sıkıca saran veya daha geniş modeller de olur. Burada yüzme sırasındaki rahatlık ön planda tutulur. Genellikle ıslanınca içini göstermeyen kumaşlar tercih edilir.


mayo 2 Yüzmeyi Eğlenceli Hale Getiren Mayo!

mayo



Herkesin hayalidir yaz ayları yaklaştığında tatil yapıp özgürce eğlenmek. Hemen heyecan sarar içimizi, kıpır kıpır olup yerimizde duramayız düşündükçe. Planladığımız tatilin vazgeçilmezidir denizde yüzmek. Kendimizi güneşin bağrına bırakırız. Güneşin bedenimizi bronzlaştırmasına izin veririz.


İşte tüm bu hayallerimizi düşünürken aklımıza gelen bir şey daha vardır. O da bizi renklendirecek, zevkimizi yansıtacak, ışıl ışıl gösterecek, güneşin parlaklığının yansıtacak bir mayo almak.


Bu isteklerimize cevap verecek araştırmalara gireriz hemen. Vücudumuzu kontrol eder, nasıl bir mayo modeli bana daha uygun olur düşünürüz. Tabii ki fazla kilolarımız varsa daha başka buruk bir heyecan kaplar “yoksa ben mayo giyemez miyim” ? Mırıldanırız içimizden.


Göz Kamaştıran Mayo ile Bu Yaz Farkı Hissedin


Bu yıl oldukça iddialı mayo modellerine göz atmaya ne dersiniz? Özellikle genç kızların duru güzelliğine gölge düşürmeyecek sadelikte birçok model düşünebilirsiniz.


Sade modellerin yanında bu senenin yıldızı, yaldızlı, metal işlemeli, metal askılı ve detaylı bikiniler de yerini almış. Özellikle sezon başında indirim meraklıları için her şey düşünülmüş.


Renk olarak bu yıl özellikle turuncu ve tonları, kadını her daim zayıf ve kibar gösteren renkler düşünebilirsiniz.


Hala mayonuzu almadıysanız https://www.beymen.com sitesini ziyaret etmek sizin için hesaplı ve şık bir tercih olacaktır. Bey men’in mayoları çok çeşitli kombineler yapmanıza olanak sağlayacaktır.






Kaynak: ucuz tatil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder